Targul ONG-urilor la majorat
Targul ONG-urilor la majorat

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară din cadrul Consiliului Local al municipiului Arad organizează în perioada 22-23 septembrie 2016 Târgul ONG-urilor care va avea loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ. Evenimentul se va desfăşura joi, 22.09.2016,  între orele 11.30 -18.00 şi vineri, 23.09.2016, între orele 11.00 – 16.00 şi va reuni un număr de 25 de ONG-uri care îşi vor prezenta activitatea în pavilioanele special amenajate.

În fiecare an la acest eveniment sunt prezente persoane de toate vârstele care beneficiază de informații cu privire la activitatea societății civile arădene, participă la programe artistice și au posibilitatea de a interacționa unii cu alții într-un cadru special amenajat, în aer liber.

Pe durata celor două zile se vor derula programe artistice susţinute de elevii Liceului de Arte - Sabin Drăgoi, Palatul copiilor, Complexul Curcubeu, formații de dansuri populare românești, Cercul cultural Banat. Ja, corul Centrului de zi pentru vârstnici Micălaca, corul Casei de ajutor reciproc a pensionarilor - CARP Arad. Pe parcursul acestui eveniment  vor avea loc și demonstraţii de prim-ajutor susţinute de Societatea Naţională de Cruce Roşie – filiala Arad, tombole  şi alte surprize din partea ONG-urilor. 

      La eveniment participă peste 250 de persoane în fiecare zi,  elevi ai diferitelor şcoli şi licee din municipiu, beneficiari direcţi ai ONG-urilor prezente la eveniment, membrii centrelor de zi pentru vârstnici şi ai CARP Arad, voluntari şi vizitatori.

      Evenimentul se bucură de un impact pozitiv în comunitatea locală și tocmai de aceea îi așteptăm pe vizitatori să participe cu bucurie și implicare.

Înapoi la Articole